Azul Beach Resort Riviera Cancun

Korišćenjem Gourmet All Inclusive usluge hotel Azul Beach Resort Riviera Cancun vam nudi širok spektar usluga, aktivnosti i sadržaja koji su vam na raspolaganju za korišćenje.

Hotel Azul Beach Resort Riviera Cancun poseduje 435 prostranih i luksuzno opremljenih apartmana koji su dizajnirani u modernom karipskom stilu, sa tamnim drvetom i krevetima sa baldahinima. Apartmani su raspoređeni u četiri hotelske zgrade, svaka zgrada ima lift. Pogled je na bazen, baštu, okean ili bočni pogled na okean.

Sobe su opremljene klima uređajem, TV-om od 32”, DVD plejerom, bračnim ili dva singl ležaja, ili sofom na rasklapanje. U apartmanima se nalazi i jacuzzi. Pored navedenog, sobe poseduju i budilnik, sef, dasku za peglanje i peglu, mini bar, aparat za kafu, balkon ili terasu, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, dva umivaonika i ogledalo za šminkanje.

Ulazak u sobe je nakon 15h prvog dana, poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h.

Luxury Suite

Ovaj prostrani apartman poseduje jedan bračni ili dva odvojena ležaja. Ima pogled na baštu ili bazen. Smešten je u zgradi Azule Section.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete
Površina:

58 m²

Family Suite

Ovaj prostrani apartman dizajniran je specijalno za porodice, ima izdvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem i jacuzzi-jem za dvoje. Spavaća soba odvojena je kliznim vratima od dnevnog boravka koji ima dvosed i fotelju na razvlačenje. Ima pogled na baštu ili bazen. Smešten je u zgradi Family Section.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 3 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete
Površina:

58 m²

Premium Suite

Jedan bračni ili dva odvojena kreveta, premijum usluga: privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za doček, izbor jastuka i aromaterapije, lični konsijerž, DVD, batler na plaži i bazenu. Delimičan pogled na okean i bazen. Smešten je u zgradi Premium Section.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete
Površina:

57 m²

Swim Up Junior Suite

Bračni ležaj, gosti imaju mogućnost direktnog ulaska sa terase u bazen. Pogled na bazen i baštu. Apartman je smešten u zgradi namenjenoj samo za odrasle goste.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe
Površina:

49 m²

Premium Swim Up Suite

Jedan bračni ili dva odvojena kreveta, premijum usluga: privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za doček, izbor jastuka i aromaterapije, lični konsijerž, DVD, batler na plaži i bazenu. Ovaj apartman ima jacuzzi i direktan ulaz u bazen sa terase. Pogled je na okean ili bazen. Smešten je u zgradi Premium Section.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete
Površina:

50 m²

Honeymoon Ocean Front Suite

Jedan bračni ili dva odvojena kreveta, premijum usluga: privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za doček, izbor jastuka i aromaterapije, lični konsijerž, DVD, batler na plaži i bazenu. Direktan pogled na okean. Smešten je u zgradama Family i Azul Section.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe
Površina:

57/8 m²
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD