Azul Beach Resort Riviera Cancun

Korišćenjem Gourmet All Inclusive usluge hotel Azul Beach Resort Riviera Cancun vam nudi širok spektar usluga, aktivnosti i sadržaja koji su vam na raspolaganju za korišćenje.

Gourmet Inclusive® restorani

Hotel vam pruža mogućnost ishrane u šest a la carte restorana, gde možete probati specijalitete najrazličitijih svetskih kuhinja, od tradicionalne meksičke do italijanske.

Le Chique restoran

Gurmanski restoran namenjen samo za odrasle, gde možete uživati u raskošnom ambijentu uz čašu dobrog vina. Pruža gostima vrhunsko iskustvo uživanja u specijalitetima moderne meksičke kuhinje. Svetski poznati kuvari će kuvati za vas u ovom restoranu. Za ovaj restoran neophodne su rezervacije unapred.

Radno vreme restorana je od 18:00h do 22:00h (nedeljom je zatvoren).

Spoon restoran – svetska kuhinja

U Spoon restoranu gosti mogu uživati u ukusima hrane iz celog sveta. Restoran se nalazi u prizemlju glavne zgrade hotela, gosti mogu gledati kako kuvari pripremaju hranu za njih, ali i uživati u a la carte usluzi i prijatnom ambijentu. U restoranu se služe doručak, ručak i večera.

Radno vreme restorana je od 6:30h do 11:30h za doručak, od 11:30h do 17:30h za ručak, i od 17:30h do 22:30h za večeru.

Tapaz restoran – internacionalna kuhinja

Gosti mogu uživati u potpuno novom ambijentu, uz obnovljen meni. Restoran Tapaz ima proširene stolove namenjene za porodična okupljanja ili uživanje sa prijateljima.

Radno vreme restorana je od 17:30h do 22:30h.

Siena restoran – italijanska kuhinja

Restoran nudi savršenu uslugu i mnoštvo vina koje možete konzumirati. Hrana je pripremljena sa najsavremenijim sastojcima, originalnog italijanskog ukusa.

Radno vreme restorana je od 17:30h do 22:30h.

Zavaz restoran – karipska kuhinja

Zavaz je karipski bistro gde možete uživati u mnoštvu tropskih ukusa i osveženja. Doručak se služi od 7:00h do 10:30h, ručak od 12:00h do 15:00h, a burger večera od 17:30h do 22:00h. Specijalni gourmet burgeri napravljeni od piletine, ribe ili goveđeg mesa, neodoljivog ukusa.

Zocalo restoran – meksička kuhinja

Ovaj meksički restoran smešten na obali okeana nudi mogućnost uživanja u predivnoj hrani, energiji i muzici. Jelovnik obiluje kulinarskim specijalitetima, kao i menijem za decu.

Doručak se služi od 7:00h do 10:00h, a večera od 18:00h do 22:00h.
* Za oblačenje nisu dozvoljene majice, bermude, patike, niti bilo koji tip obuće za plažu.

Gourmet Inclusive® ćošak

BBQ grill

Gosti mogu uživati u sveže pripremljenim jelima uz spektakularan pogled na okean.

Ručak se služi od 11:00h do 15:00h.

Pizza Dude

Naći ćete veliki broj ukusnih pica, spremljenih u peći na drva, sa raznim svežim i ukusnim sastojcima.

Radno vreme je od 11:00h do 18:00h.
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD