Azul Villa Carola

Svaki aspekt vile Carola dizajniran je tako da vam oduzme dah. Izuzetno raskošne pogodnosti, kraljevski kreveti za sunčanje, poseban pogled na okean Rivijere Maja. Sve to doprinosi neverovatnoj avanturi i luksuzu.

Na idiličnoj peščanoj plaži, Azul vila Carola je raj koji se prostire na 995m² i sastoji se od 6 soba, 6 kompletnih kupatila, velikog privatnog bazena, spoljašnjeg jacuzzija, odabranog osoblja i obilja pogodnosti i potrepština.

Izuzetno elegantan, italijanski mermer, nameštaj od mahagonija i ukusni dekor će poboljšati bilo koji porodični odmor, odmor sa prijateljima ili venčanje. Dnevna soba, trpezarija i dnevni boravak okrenuti su ka predivnoj prirodi i pružaju veličanstveni pogled na tirkizno meksičko-karipsko more.

UKRATKO: Privatno imanje od 995 m² može da ugosti do 12 odraslih gostiju i 8 dece. Poseduje šest soba s pogledom na more i šest kupatila, privatni bazen, plažu i Jacuzzi® za 10 osoba, pristup hotelu Azul Beach, kao i pristup Azulitos igraonici za decu.

Generalne informacije

Veličina nekretnine: 2973m² – Vila: 995m²
Maksimalan broj gostiju: 12 odraslih osoba i 8 dece
Kapacitet garaže: 4 automobila u punoj veličini
Vrste plaćanja prihvaćene u vili: Visa, MasterCard i American Express
Ograničenja: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni / Zabranjeno pušenje u vili.

Pristup hotelu Azul Beach Resort Rivera Maya

Pored privatnih sadržaja u Azul Vili Carola, gosti takođe imaju pun pristup u susednom hotelu Azul Beach Resort Rivera Maya. Hotel raspolaže sa pet različitih Gourmet Inclusive® restorana.
U hotelu Azul Beach Resort Rivera Maya pronaći ćete raznovrsnu zabavu koja uključuje spa centar, bazene, barove u bazenima i dnevne aktivnosti. Za decu, Azulitos Play House igraonicu karakterišu specijalni programi ostvareni kroz partnerstvo sa My Gym za decu od 4 do 12 godina. Pored hotelskih sadržaja, Azul Villa Carola se nalazi u blizini nebrojanih lokalnih atrakcija.
Riviera Maya nudi golf terene, ruševine Mayanaca, prirodne parkove i još mnogo toga. Na raspolaganju je usluga batlera i konsijerža za rezervaciju i organizovanje zabava i ekskurzija.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD