Azul Villa Carola

Svaki aspekt vile Carola dizajniran je tako da vam oduzme dah. Izuzetno raskošne pogodnosti, kraljevski kreveti za sunčanje, poseban pogled na okean Rivijere Maja. Sve to doprinosi neverovatnoj avanturi i luksuzu.

Unutrašnjost vile meša šik plaže sa tropskom elegancijom. Svih šest spavaćih soba ima privatnu terasu ili balkon, finu italijansku posteljinu, LCD televizor, kablovsku i satelitsku televiziju, DVD plejer, Sonos zvučni sistem, sef, komplet za kupanje, fen za kosu, peglu i dasku za peglanje i individualno kontrolisan klima uređaj.

Glavne spavaće sobe (2)

Dva savremena apartmana od 83,52m² u glavnoj spavaćoj sobi imaju unutrašnji i spoljašni jacuzzi. Drugi sadržaji uključuju garderobu, dvokrevetnu sofu, veliku terasu, privatno mermerno kupatilo sa kišnim tušem, dvostruki lavabo, deluks bade mantile i papuče, veliko ogledalo i uveličavajuće toaletno ogledalo.

Broj smeštajnih jedinica:
2
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe

Deluxe sobe (2)

Ove dve luksuzne spavaće sobe veličine 37,16m² sadrže francuske krevete i imaju privatna mermerna i mahagoni kupatila sa jednim umivaonikom i tušem. Deluks spavaće sobe imaju i privatnu terasu sa pogledom na more sa mrežastim ležaljkama za ljuljanje.

Broj smeštajnih jedinica:
2
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 1 dete

Klasik sobe (2)

Ove dve klasične spavaće sobe od 33,53m² imaju poluprivatna mermerna i mahagoni kupatila sa jednim umivaonikom i tušem. Klasična spavaća soba takođe sadrži francuski ležaj, kauč na razvlačenje i prostrane terase.

Broj smeštajnih jedinica:
2
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe i 1 dete

Dnevni boravak

Dve prostrane zajedničke prostorije su dizajnirane za zabavu ili opuštanje sa porodicom i prijateljima. One sadrže moderno uređenje, uključujući dvokrevetnu sofu, LCD TV, kablovsku i satelitsku televiziju i Sonos zvučni sistem. Kada se dnevna soba ne koristi za zabavu, idealna je za spavanje dvoje dece na kauču na razvlačenje.

Kuhinja i trpezarije

Ovaj savremeni prostor dizajniran za velike zabave, nudi potpuno opremljenu granitnu gurmansku kuhinju sa aparatima od nerđajućeg čelika, aparatom za kafu Nespresso, mašinom za pranje posuđa, frižiderom, zamrzivačem i šporetom sa šest plinskih plotni.

Gosti imaju na izboru nekoliko gurmanskih opcija za dopunu savršenog odmora, uključujući i pripremu hrane od strane šefa kuhinje u vili ili korišćenje pet Gourmet Inclusive® restorana u susednom hotelu Azul Beach Resort Rivera Maya.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD