El Dorado Casitas Royale 5*

Ovaj fenomenalan hotel izglasan je za jedan od 100 najboljih hotela u svetu, a po Trip Advisor-u je rangiran u top 10 najboljih hotela na Rivijeri Maja.

El Dorado Casitas Royale Spa Resort ima 205 luksuzno uređenih apartmana u 7 kategorija. Svi apartmani su sa francuskim krevetom, maksimalnim kapacitetom za 2 gosta, mermerno kupatilo, odvojen toalet, zatvoreni jacuzzi za 2 osobe. Posebne povlastice u Casita Suites uključuju: DVD / CD biblioteku, ekskluzivnu uslugu od 8:00 do 17:00h , fen za kosu, kablovsku TV, peglu i dasku za peglanje, vagu, izbor jastuka i aromaterapije u vašoj sobi. Usluga batlera na plaži je dostupna između 9.00 i 17.00h.

Casita Suite

Casita apartmani se nalaze isključivo na drugom nivou, orjentisani ka okeanu, romantično dizajnirani, sa ekskluzivnim tušem pod otvorenim nebom, visokim plafonima i palapa krovom. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem, francuskim krevetom, vrhunskim mini barom i osamljenim balkonom sa spoljnim bračnim krevetom, stolom i dve stolice. Apartmani Casitas su grupisani u dve opcije – sa pristupom ekskluzivnom Casita bazenu i bazenu sa plivajućim barom.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

66 m².

Beachfront Casita Suite

Pojedinačni apartmani Casitas su jedinstveni, zasebni objekti. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

66 m².

Swim Up Casita Suite

Zaronite u našu lenju reku direktno sa vašeg privatnog balkona. Uživajte u svim karakteristikama Casitas apartmana koji se nalaze u prizemlju. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

62 m².

Private Pool Casita Suite

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju uživanje u maksimalnoj privatnosti i romantici, a nalaze se u blizini najvećeg veštačkog koralnog grebena na svetu. Smešteni su na drugom nivou sa sopstvenim privatnim bazenom. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

78 m².

Honeymoon Private Pool Swim Up Casita Suite

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Smešteni su u prizemlju sa sopstvenim privatnim bazenom koji je povezan sa lenjom rekom.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

78 m²

Presidential Studio Infinity Pool Casita Suite

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Uživajte u različitim premijum uslugama: vrhunski mini bar, posebna dobrodošlica i lični batler koji pruža širok spektar usluga uključujući i rezervaciju večera, izbor sportskih aktivnosti, privatni shuttle u okviru odmarališta.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

78 m²

Presidential Studio Swim Up Casita Suite

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Nalaze se u prizemlju. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Uživajte u različitim premijum uslugama: vrhunski mini bar, posebna dobrodošlica i lični batler koji pruža širok spektar usluga uključujući i rezervaciju za večeru, izbor sportskih aktivnosti, privatni shuttle u okviru odmarališta.

Maksimalan broj gostiju:
2.
Površina:

78 m²
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD