El Dorado Casitas Royale 5*

Ovaj fenomenalan hotel izglasan je za jedan od 100 najboljih hotela u svetu, a po Trip Advisor-u je rangiran u top 10 najboljih hotela na Rivijeri Maja.

Náay Spa Royale

Spa u El Dorado Royale-u je smešten u centru odmarališta i nudi veliki asortiman tretmana za telo i dušu. Spa Royale je stvoren sa istim konceptom kao i ostatak resorta a to je “odmor, opuštanje i romantika”.

Upotreba Spa sadržaja uključuje fitness sobu, saunu i parno kupatilo. Na raspolaganju su i tretmani lica, specijalni tretmani za telo kao i salon lepote.

Radno vreme: (07:00h – 21:00h)

Naay Spa Casitas

Meksička tematska banja veličine 1858m2 nudi dobrodošlicu gostima El Dorado Royale hotela kao i gostima hotela El Dorado Casitas Royale da iskuse impresivnu ponudu tradicionalnih i alternativnih spa terapija.

Dizajniran da zadovolji sva čula, luksuzni spa centar sadrži bazen sa vodenim terapijama, saunu, parno kupatilo, tuševe, sobe za spa terapije, fitnes centar, prodavnicu spa proizvoda, svadbene apartmane, prostor za događaje i salon sa punim servisom.

Nova Casitas Spa sadrži elemente filozofije Gourmet Inclusive sa svojim jedinstvenim uslugama i alternativnim terapijama inspirisanim drevnim Meksikom koji uvode nove Temazcal rituale. Terapija čokoladom poziva goste da uživaju u čokoladi bez kajanja. Ovaj senzualni tretman bogat je mineralima i glatkim, hranljivim kakao puterom.

Pored ovih banjskih tretmana, Casitas Spa nudi i tradicionalne omiljene tretmane kao što su pilinzi, obloge za telo, specijalni tretmani, maske, manikir, pedikir i usluge kozmetičkog salona.

Radno vreme: (07:00h – 21:00h)
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD