El Dorado Royale 5*

El Dorado Royale Spa Resort je prepoznat kao jedini Gourmet Inclusive u Severnoj Americi koji dobija prestižnu AAA Four Diamond nagradu od 2007. godine. Proglašen je za jedan od 100 najboljih hotela na svetu.

El Dorado Royale Spa Resort ima 478 luksuzno uređenih apartmana razvrstanih u 6 kategorija. Sve smeštajne jedinice imaju: mermerno kupatilo, odvojen toalet, zatvoreni jacuzzi za 2 osobe, klima uređaj, plafonski ventilator, noćni sto, radio / budilnik, sef, fen za kosu, kablovsku TV, terasu sa stolom i 2 stolice, vešalice (na zahtev), minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje na dnevnom nivou kao i aparatom za kafu i sobnom uslugom.

Luxury Junior Suite

Ovi nedavno renovirani apartmani okruženi raskošnim pogledom na vrt, ukrašeni su inspirativnom meksičkom kulturom. Opremljeni su autentičnim nameštajem od tamnog drveta, francuskim ili odvojenim krevetima. Svaki apartman ima moderno kupatilo sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi.

Maksimalan broj gostiju:
3 osobe
Površina:

55,65 m²

Beach Front Junior Suite

Ovi novouređeni apartmani su ukrašeni inspirativnom meksičkom kulturom i nalaze se na nekoliko koraka od plaže, blizu običnog i bazena sa slanom vodom. Opremljeni su autentičnim nameštajem od tamnog drveta, bračnim francuskim krevetom, modernim kupatilom sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi.

Maksimalan broj gostiju:
2 osobe
Površina:

54,81 m²

Swim Up Jr. Suite

Uz pogodan direktan pristup polu-privatnom bazenu sa vaše terase, ovi apartmani su ukrašeni inspirativnom meksičkom kulturom. Opremljeni su nameštajem napravljenim od autentičnog tamnog drveta, francuskim ili odvojenim krevetima. Svaki apartman ima moderno kupatilo sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi. Nalazi se u vilama od 1 do 5 i od 51 do 55.

Maksimalan broj gostiju:
3 osobe
Površina:

54,81 m²

Beach Front Honeymoon Suite

Ove apartmane karakteriše elegancija, šarm i puno romantike sa neverovatnim pogledom na Karibe, idealno za uživanje u ovom raju. Sadrži autentičan nameštaj od tamnog drveta sa francuskim ležajem. Svaki apartman ima moderno kupatilo opremljeno luksuznim jacuzzijem i dvostrukim umivaonicima, stvarajući opuštajuću i romantičnu atmosferu.

Premium usluge koje su uključene: personalizovana prijava, viši nivo udobnosti u sobi, šampanjac i voćni tanjir po dolasku, dodatni izbor jastuka, izbor aromaterapije u sobi, premium usluga u sobi, lični konsijerž, ekskluzivni bazen i usluga batlera na plaži. Uključuje aranžman za medeni mesec i godišnjicu. Minimum su 3 noćenja i putovanje u roku od 30 dana od datuma venčanja.

Maksimalan broj gostiju:
2 osobe
Površina:

54,81 m²
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD