El Dorado Royale 5*

El Dorado Royale Spa Resort je prepoznat kao jedini Gourmet Inclusive u Severnoj Americi koji dobija prestižnu AAA Four Diamond nagradu od 2007. godine. Proglašen je za jedan od 100 najboljih hotela na svetu.

Náay Spa Royale

Spa u El Dorado Royale rizortu je smešten u centru odmarališta i nudi veliki asortiman tretmana za telo i dušu. Spa Royale je stvoren sa istim konceptom kao i ostatak rizorta, a to je “odmor, opuštanje i romantika”. Upotreba spa sadržaja uključuje fitnes sobu, saunu i parno kupatilo. Na raspolaganju su i tretmani lica, specijalni tretmani za telo kao i salon lepote.

(07:00h – 21:00h)

Naay Spa Casitas

Meksička tematska banja veličine 1858 kvadratnih metara nudi dobrodošlicu gostima El Dorado Royale hotela kao i gostima hotela El Dorado Casitas Royale da iskuse impresivnu ponudu tradicionalnih i alternativnih spa terapija.

Dizajniran da zadovolji sva čula, luksuzni spa centar sadrži bazen sa vodenim terapijama, saunu, parno kupatilo, tuševe, sobe za spa terapije, fitnes centar, prodavnicu spa proizvoda, svadbene apartmane, prostor za događaje i salon sa punim servisom. Novi Casitas Spa sadrži elemente filozofije Gourmet Inclusive sa svojim jedinstvenim uslugama i alternativnim terapijama inspirisanim drevnim Meksikom koji uvode nove Temazcal rituale. Terapija čokoladom poziva goste da uživaju u čokoladi bez kajanja.

Ovaj senzualni tretman bogat je mineralima i glatkim, hranljivim kakao puterom. Pored ovih banjskih tretmana, Casitas Spa nudi i tradicionalne omiljene tretmane kao što su pilinzi, obloge za telo, specijalni tretmani, maske, manikir, pedikir i usluge kozmetičkog salona.

(07:00h – 21:00h)
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD