Generations Riviera Maya 5*

Hotel Generations Riviera Maya iz lanca Karisma hotela ima sve smeštajne jedinice organizovane kao apartman sa batlerom i uključenom Gourmet Inclusive uslugom. Resort je lociran neposredno uz plažu, namenjen je tek venčanim parovima, kao i za porodični odmor.

Eco igraonice za decu

Nudi nadgledane aktivnosti za decu uzrasta od 4 do 12 godina. Takođe nudi zabavno i sigurno mesto za igru gde deca pored zabave mogu praviti umetničke projekte od materijala za reciklažu i tako učiti o zaštiti životne sredine dok se dobro zabavljaju. Klub za decu poseduje i deo za prikazivanje filmova, biblioteku, konzole sa igricama i još mnogo toga. Napomena: Deca mlađa od 4 godine moraju biti pod nadzorom odraslih.

Radno vreme: nedelja i ponedeljak od 09:00 do 17:00h i od 19:30 do 23:00h, od utorka do subote od 09:00 do 17:00h i od 19:30 do 21:00h

Little eko chefs program

Little eko chef je iskustvo bez premca za najmlađe goste koje će im omogućiti da steknu veštine kuvanja. Naučiće kako da pripremaju lake i ukusne recepte, poneće sa sobom brojna lepa sećanja na boravak u hotelu Generations Riviera Maya.

Ovo je program koji uključuje i kulturno-istorijske činjenice, osnove ekološkog kuvanja i mogućnost kuvanja. Program je dostupan u eko dečijoj igraonici svakog vikenda u 15:00h. Porodični kutak gde se porodica može dobro zabaviti. Sadrži i sto za bilijar, dnevni boravak, razne knjige i društvene igre.

Radno vreme od 09:00 do 22:00h

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD