Generations Riviera Maya 5*

Hotel Generations Riviera Maya iz lanca Karisma hotela ima sve smeštajne jedinice organizovane kao apartman sa batlerom i uključenom Gourmet Inclusive uslugom. Resort je lociran neposredno uz plažu, namenjen je tek venčanim parovima, kao i za porodični odmor.

Palms gourmet terasa – Meksička hrana

Lokalni i karipski specijaliteti sa akcentom na autentičnoj meksičkoj kuhinji, začinima i ukusima. Ovaj gurmanski kutak smešten na obali mora predstavlja spoj energije, hrane, muzike i života na plaži. Ovaj autentičan restoran nudi specijalitete iz Meksika i sa Kariba, kao i uživanje u koktelima.

Radno vreme: 12:00 do 17:00h

Chef market grand café&desk

Ovaj porodični restoran služi doručak i ručak. Enterijer od drveta daje posebnu atmosferu ovom modernom restoranu svetske kuhinje, sa spektakularnim pogledom na karipsko more. Opcije hrane su mnogobrojne, od kafe i kroasana, preko zdrave hrane do hrane sa specijalnom pripremom.

Gourmet inclusive usluga – doručak i ručak se služe u terminu od 06:30 do 16:30h

Jade pan – azijska kuhinja

Osetite ukus kineske, japanske, korejanske, tajlandske i vijetnamske hrane poslužene u udobnom prostoru, i ostaćete zadivljeni neverovatnim ukusima kuhinje koja dolazi iz najpoznatijeg kulinarskog dela sveta. Odaberite svoj omiljeni čaj i obogatite ukus hrane. Uživajte u Shabu-shabu stolu sa porodicom i prijateljima, tu možete kuvati zajedno koristeći komadiće govedine, piletine, svinjetine, morske plodove ili povrće u posudama sa ključalom vodom, na kraju dodajte začine po želji kako bi obogatili ukusnu supu ili čorbu

Radno vreme: 17:30 do 22:00h

Wine kitchen restaurant & tasting room

Savršena kombinacija hrane, vina i dobrog društva. Wine kitchen je restoran koji priprema kulinarske specijalitete iz različitih vinskih regija sveta. Gosti mogu da se opuste i uživaju dok kuvari prave magiju za njih.

Radno vreme restorana: 18:00 do 22:00h

Habb – Indijska kuhinja

Širok izbor začina igra ključnu ulogu u ovoj dinamičnoj kuhinji koja sprema jela od tradicionalnih I egzotičnih sastojaka. Lokalna jela kao što su Daal Tadka, Biryani ili moderna jela kao što je Butter piletina odvešće vaša čula do Indije.

Radno vreme restorana: 17:30 do 22:00h

Pravila oblačenja:

Dame: kapri pantalone, haljine, suknje, dugačke pantalone, cipele ili elegantne sandale

Gospoda: bermude, dugačke pantalone, košulje, polo majice, elegantne sandale ili cipele

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD