Generations Riviera Maya 5*

Hotel Generations Riviera Maya iz lanca Karisma hotela ima sve smeštajne jedinice organizovane kao apartman sa batlerom i uključenom Gourmet Inclusive uslugom. Resort je lociran neposredno uz plažu, namenjen je tek venčanim parovima, kao i za porodični odmor.

Ovaj hotel je specijalizovan za organizaciju venčanja na obali Maya. Sa timom profesionalnih dizajnera koji su obučeni da izađu u susret skoro svim zahtevima parova, pretvoriće vaše venčanje u nezboravan trenutak. U ponudi su prelepe i jedinstvene lokacije za ceremoniju venčanja, uključujući i crkvu na plaži. Usluga je kreirana tako da pojača doživljaj i omogući mladencima, porodici i prijateljima da ponesu uspomene za ceo život.

Nebesko venčanje

Jedinstven, ekskluzivan i neverovatan doživljaj venčanja nudi ovaj luksuzan i moderno opremljen prostor za venčanja i proslave do 250 gostiju. Sa spektakularnim pogledom na karipsko more i gazebo sa belim zastorima i završnom obradom od kamena ostaviće sve prisutne bez daha. Ova prostrana terasa nalazi se na petom spratu hotela, ima prostor za roštilj, bar za posluživanje pića. Ova terasa može se iznajmljivati za venčanja, privatne proslave i organizovanje roštilja.

Venčanje u kapeli

La Capella de los Milagros locirana je na plaži. Katolička venčanja u Meksiku moraju se održati u kapeli. Kapela moze da primi do 150 zvanica i priznata je od strane katoličke crkve i nezavisnog ministarstva za proslavu brakova.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD