Hidden Beach Au Naturel Resort

Hidden Beach Resort Au Naturel je Karisma Gourmet Inclusive® odmaralište samo za odrasle i nalazi se u Kantenah Bay Riviera Maya.

Ocean Front Jacuzzi Junior Suites

Ovi prostrani apartmani su izuzetno komforni i stilizovani. Pružaju romantičnost i intimnost sa tropskom sunčevom svetlošću i pogledom na bazen. Obezbeđuju vrhunsku relaksaciju i konstantno blagi povetarac. Savremeni nameštaj i luksuzni ležajevi iz snova su deo iskustva. Jacuzzi dodaje još jedan dodir raja u kojem možete uživati dok gledate u plavi okean kroz prozor. Nalaze se na drugom i trećem spratu, a neki imaju terase.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe
Površina:

36 m²

Ocean Front “Dome” Suites

Za vrhunski pogled na more, ovi apartmani imaju visok plafon i velike, elegantne prozore. Ovaj veličanstveni stil kupole menja celu perspektivu prostora, stvarajući otvoreniji i širi izgled u kombinaciji sa meksičkim dodirom. Nalaze se na drugom i trećem spratu, a neki imaju terase.

Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe
Površina:

36 m²

Ocean Front Swim Up Jacuzzi Junoir Suites

Ovi apartmani se nalaze okruženi egzotičnim vrtovima, pružajući pogled na predivne pejzaže i imaju privatnu terasu. Imaju direktan pristup lenjoj reci koja se uliva u bazen koji se nalazi na ivici terase, a sadrži i udobnu garnituru za sedenje u bazenu i koktel sto. Ova plaža na lenjoj reci je povezana sa velikim bazenom i impresivnim jacuzzijem na plaži. To je savršeno intimno mesto samo za nudiste.

One Bedroom Presidential Beachfront Villa

Osnovni i elegantni enterijeri čine ovaj predsednički apartman idealnim mestom za opuštanje i provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom. Ovaj apartman nudi originalan dekor koji će vas oduševiti svojim sofisticiranim detaljima. Ovo je jedina vila za nudiste sa predivnim pogledom na Karibe.

Na prvom spratu se pruža pravi osećaj luksuza i prostora koji nudi besprekorni dizajn. Tu se nalazi veliki dnevni boravak sa pogledom na plažu i udobnim kaučem, trpezarijom, gurmanskom kuhinjom, mermernim barom opremljenim premium nacionalnim i međunarodnim pićima i vinima. Uživajte u dvorištu u svom privatnom bazenu i privatnom delu plaže sa ležaljkama.

Glavna spavaća soba, koja se nalazi na drugom spratu, nebeska je za one koji traže najbolje. U njoj se nalazi francuski ležaj sa direktnim pogledom na horizont i palme. Kupatilo ima veliki Jacuzzi za dvoje, tuš kabinu za dvoje, dvostruki mermerni umivaonik, luksuzne L’Occitane potrepštine i poznati spoljni tuš “Aguas del Amor” kako bi se stvorila savršena harmonija.

Da biste tokom celog boravka imali predsednički tretman, privatni batler će moći da organizuje sledeće usluge: uslugu raspakivanja na zahtev, jednu večeru pod svećama na plaži, jednu masažu za parove u trajanju od 50 minuta u Naai SPA, jedan manikir i pedikir po osobi.

SVI APARTMANI SADRŽE: Veoma veliki krevet/King-size/Francuski krevet, unutrašnji jacuzzi, sef, fen, vagu, mermerna kupatila sa duplim lavaboom, odvojeni stakleni tuš i odvojeni WC, klimu i plafonski ventilator, telefon, satelitsku TV i DVD plejer, aparat za kafu, minibar sa pivom, vodom i sokovima koji se dopunjava jednom dnevno, peglu i dasku za peglanje, iPod punjač, radio / alarm, izbor jastuka i aromaterapije, bade mantile i papuče, uslugu pripreme sobe za spavanje, točilicu sa viskijem, vodkom, tekilom i rumom.

Prijava
do 15:00h, odjava do 12:00h
PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD