Hidden Beach Au Naturel Resort

Hidden Beach Resort Au Naturel je Karisma Gourmet Inclusive® odmaralište samo za odrasle i nalazi se u Kantenah Bay Riviera Maya.

Udaljen je sat i po južno od međunarodnog aerodroma Kankun, 25 minuta od Playa del Carmen, 10 minuta od akva parka Kselha, 20 minuta od prirodnog parka Kscaret i 25 minuta od poznatih ruševina Maja u Tulumu.

Smešteno na Rivijeri Maja, ovo luksuzno letovalište je dizajnirano posebno za nudiste. Ovaj hotel sa 42 apartmana pruža opuštajuću oazu prirodne lepote i gostoljubivosti gde bez ustezanja možete šetati u intimnoj atmosferi. Gosti mogu uživati bez odeće dok se sunčaju, jedu ili dok se bave rekreativnim aktivnostima.

Kao na savršenoj slici, apartmani kombinuju karipske ambijente sa objektima svetske klase, pružajući gostima priliku da u potpunosti urone u prirodne lepote Rivijere Maja i dožive zaista jedinstveno iskustvo u prirodnom ambijentu na samoj plaži.

Gosti sami biraju vrstu aktivnosti. Neki uživaju u tihom zadovoljstvu opuštanja na plaži ili masaži na plaži, drugi se zabavljaju odbojkom na pesku, pohađaju časove, teretanu ili učestvuju u jednoj od mnogih aktivnosti koje su na raspolaganju u rizortu.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD