Holiday Villages Montenegro 4*

Uživanje, zabava, opuštanje i avantura idu jedno s drugim u Holiday Village Montenegro, najnovijem hotelu u Ulcinju, gde nebesko plava voda zapljuskuje plažu sa peskom poput pudera na vašem pragu.

Besprekoran boravak ispunjen zabavom

Zadivljujući diverzitet Crne Gore i pregršt aktivnosti, mesta koje treba videti i autentična hrana čine ovaj hotel savršenim izborom za porodice, parove i grupe. Naše visoko profesionalno osoblje nudi toplu ličnu uslugu koju ćete osetiti od trenutka kada uđete u najlepši ulcinjski hotel. Pobrinućemo se da uvek bude više nego dovoljno elemenata da svaki član vašeg tima bude srećan, da mu se ispunjavaju želje i da se zabavlja – danju i noću! Opustite se kao nikada pre u našim modernim barovima uz po koje piće, trenirajte u vašoj omiljenoj sali, otkrijte zdrave tretmane lica i masaže ili nam prepustite da se postaramo za vašu decu dok vas dvoje uživate u skoku u nebesko plavo more ili romantičnom izlasku u Ulcinju. Za opuštajuće i zabavno bekstvo iz svakodnevice ne treba vam ništa više od Holiday Villages Montenegro.

Područje zabave

Dozvolite nam da vas zabavimo! Unutrašnji i spoljašnji objekti hotela Holiday Villages Montenegro omogućavaju žive događaje sedam dana u nedelji, uz mnoštvo muzički inspirisanih nastupa poput zabava sa pevanjem u glas, akustičnih koncerata i izuzetnih nastupa. Uz gomilu programa za porodicu, deca će se otisnuti u svet mašte.

Neprestana zabava pod suncem

Svo uzbuđenje i zabava koje tražite su dostupni upravo u ovom hotelu. Šta god da želite, imamo opciju da zadovoljimo vašu želju i da unapredimo vašu prirodnu snagu i lepotu. Holiday Village Montenegro ima bezbroj načina da zabavi decu i da im omogući istinsku magiju Crne Gore.