Holiday Villages Montenegro 4*

Uživanje, zabava, opuštanje i avantura idu jedno s drugim u Holiday Village Montenegro, najnovijem hotelu u Ulcinju, gde nebesko plava voda zapljuskuje plažu sa peskom poput pudera na vašem pragu.

Ovaj elegantan i izuzetno udoban hotel sa 353 soba spaja modernu udobnost i gostoljubivost koja vam greje srce sa glamurom za koji nije potrebno mnogo truda, a koji mami parove, porodice i prijatelje. Holiday Village Montenegro ima puno toga da pruži svima, od beba i dvogodišnje dece do tinejdžera i odraslih – to je najveći hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim ostrvima, Balearima i grčkim ostrvima!

Naše osoblje je stručno koliko i gostoljubivo i rado će vam pomoći da isplanirate vaše savršeno bekstvo od obaveza. Gostima svih uzrasta će se svideti aktivnosti i zabava − teniski tereni, veliki fudbalski teren, teren sa visinskim preprekama, platforma za jogu, noćni šou programi, vodeni valjci i baloni za vodu, igralište na otvorenom, kajtsurfing na beskrajnoj Velikoj plaži, i još puno toga! Za sofisticiranu večeru posetite jedan od naša četiri restorana ili jednostavno uživajte u dobrom domaćem pivu ili egzotičnom koktelu pod suncobranom.

Bez obzira da li tražite nešto sa malo većom dozom avanturizma ili opuštajući odmor za celu porodicu, Holiday Villages Montenegro postavlja standarde za vrhunski aktivni odmor!

Uz stari grad Ulcinj gde su nekada davno pirati boravili na samo 5 km udaljenosti, kilometre plaža koje treba istražiti i predivne poglede, naši gosti će sigurno doživeti iskustvo kao nijedno pre u ovom čarobnom delu Jadranske obale.