Wind Rose Resort 4*

Flertujte s prirodom u Resortu Ruža Vjetrova, luksuznom hotelu sa 4 zvezdice smeštenom u Dobroj Vodi, jednoj od očaravajućih lokacija u Crnoj Gori. Naše ljubazno osoblje pruža vrhunsku uslugu u svakom kutku resorta, bilo da ste u svojoj modernoj sobi ili na veličanstvenoj privatnoj plaži.

Resort se diči ekskluzivnim restoranom koji nudi slasna jela i modernim barovima pored bazena, a za malene goste tu je privatni zoološki vrt, dečiji klub i igralište.

Kada govorimo o opuštanju, Ruža Vjetrova Hotel Resort će vas namerno razmaziti. Na raspolaganju su vam dva bazena sa slanom vodom, terase s panoramskim pogledom i usluge modernog wellness centra za trenutke u kojima se želite u potpunosti posvetiti sebi. Kada sunce zađe, vreme je za čašicu u našem noćnom klubu gde možete upijati jedinstvenu energiju Crne Gore.

Hotel Resort Ruža Vjetrova udaljen je samo jednu minutu hoda od plaže. Ova odlična lokacija omogućava gostima da iskoriste sve pogodnosti koje Crna Gora nudi – od drevnog grada Bara, Skadarskog jezera, Ade Bojane do luksuzne marine Porto Montenegro i hrvatske rivijere. Ovaj resort namenjen porodicama pruža najviši standard udobnosti i neusporedivo iskustvo putovanja na jedinstvenoj lokaciji na kojoj se sastaje bezbroj dobronamernih vetrova. Ovo leto priuštite si odmor sa stilom.