Wind Rose Resort 4*

Flertujte s prirodom u Resortu Ruža Vjetrova, luksuznom hotelu sa 4 zvezdice smeštenom u Dobroj Vodi, jednoj od očaravajućih lokacija u Crnoj Gori. Naše ljubazno osoblje pruža vrhunsku uslugu u svakom kutku resorta, bilo da ste u svojoj modernoj sobi ili na veličanstvenoj privatnoj plaži.

Pozivamo vas da uživate u luksuzu kojim vam se udvara šarmantni Hotel Resort Ruža Vjetrova. U gradiću Dobra Voda pronaći ćete sve što vam je potrebno za aktivan odmor kojim ćete poboljšati svoje zdravlje i postići blistav izgled.

Rafinirana ekstravagancija

Smešten na području poznatom po kristalno čistom moru, Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi fantastične wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, elegantne restorane, moderne barove i objekte namenjene ne samo za uživanje već i za poslovna događanja. Sve to nimalo ne iznenađuje jer je ovo luksuzni resort s 4 zvjezdice koji nosi ime Karisma.

Ni trenutak dosade

U Hotel Resortu Ruža Vjetrova možete se rashladiti, prskati ili plivati, razbuditi svoje telo uzbudljivim timskim sportovima ili ribariti pod zvezdanim nebom. Pobegnite od svakodnevice i obnovite svoju energiju na brojnim lokacijama u ponudi gradića Dobra Voda i Crne Gore. Ponosni smo što vam možemo pružiti sve potrebno kako biste uživali u svom odmoru u potpunoj udobnosti pa svaki dan odaberite nešto za sebe.

*Wellness usluge i dodatne usluge poput pranja veša, hemijske čistionice, slanja faksa, kopiranja i lečnika na poziv dostupne su uz doplatu. Na raspolaganju je i privatni parking.