El Dorado Villa Maroma 5*

Svetski poznata plaža Maroma je vaša podrška za elegantan i nezaboravan odmor. Vila Maroma je dvospratni dvorac u pesku, sa slobodnim pogledom na neponovljiv prostor koji se stapa u 200 metara najčistije obale.

Vila Maroma je savršena destinacija za pravi luksuzni izlet. Ova vila za odrasle pruža vrhunske pogodnosti, besprekornu uslugu i neprevaziđena kulinarska iskustva.

Neka vaš batler brine o svakoj želji dok uživate u tropskim vetrovima Rivijere Maja. Čim stignete, počinjete da shvatate šta vilu Maroma čini tako jedinstvenim iskustvom. Uživajte u privatnosti svoje vile uz sve luksuzne usluge hotela sa pet zvezdica. Vila Maroma je čist tropski raj.

Idealna za svadbene večere, medeni mesec i male grupe, vila Maroma obuhvata 975m² plišanog, modernog stambenog prostora. Ovaj dvosmerni dom za odmor ima pet spavaćih soba i kupatila, pripremljenih i opremljenih od strane vašeg ličnog osoblja i batlera. Odmarajte pored bazena ili zaronite u Jacuzzi. Posmatrajte svetski poznatu plažu Maroma iz bazena sa drugog sprata. Uživajte u svom omiljenom koktelu na velikom krevetu za sunčanje u samom dvorištu.

Bez obzira na to gde odlučite da se opustite u slatkoj mirnoći, usluga je uvek dostupna. Kao deo ponude Gourmet Inclusive® iskustva koji dolazi sa vašom vilom, uživajte u 24-časovnoj službi batlera, privatnim plažama i bazenima, personalizovanoj prijavi / odjavi, 24-satnom uslugom u sobi, svakodnevnim aktivnostima i vodenim sportovima. Iskustvo vile Maroma je mnogo više nego što možete zamisliti. Kao dodatak svim neverovatnim sadržajima i uslugama koje dolaze sa vašom vilom, moći ćete da uživate i u punom pristupu susednom Gourmet Inclusive® El Dorado Maroma Spa Resort & Hotelu.

UKRATKO: 975m² luksuza sa pogledom na more, pet spavaćih soba i pet kupatila, privatni bazen i plaža, pristup hotelu El Dorado Maroma koji je smešten na plaži Maroma, jednoj od deset najlepših plaža na svetu.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD