Nickelodeon Resort
Punta Cana 5*

Nickelodeon™ Hotels & Resorts Punta Cana je dizajniran da gostima svih uzrasta obezbedi neponovljivi luksuzni odmor ispunjen razigranim iznenađenjima.

Smešten na zlatnim peskovitim plažama Uvero Alto, 60 kilometara severno od aerodroma Punta Cana, ovaj rizort pruža i celodnevnu zabavu i poznato Gourmet Inclusive® Karismino iskustvo. Rezultat je nezaboravan odmor za ljubitelje Nickelodeona svih uzrasta. Ovaj rizort na plaži ima 208 apartmana koji su dizajnirani da zadovolje različite zahteve. Gosti takođe mogu izabrati da rezervišu jednu od četiri ekskluzivne Super Vile uključujući Ananas vilu, inspirisanu kućom Sunđer Boba.

Sve smeštajne jedinice sadrže povlastice kao što su besplatni tuševi, privatne ležaljke, zaklonjene terase i 24-satnu sobnu uslugu. Resort nudi inovativnu kuhinju, besprekornu uslugu, stilsku, razigranu dekoraciju, jedinstvene sadržaje i zabavu svim svojim gostima. U srcu ovog kompleksa nalazi se Nickelodeon ™ Place, koji se sastoji od vodenog parka Aqua Nick, Character Central i Just Kidding kluba za decu. Gosti takođe imaju na raspolaganju 7 restorana Gourmet Inclusive®, 2 gurmanska ugla i 2 Inclusive® bara i salona u okviru naselja i Gourmet Inclusive Village, koji se deli s susednim Sensatori Resort Punta Cana.

PONUDA: Dominikana
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 191 USD