Nickelodeon Resort
Punta Cana 5*

Gourmet Inclusive® Restorani

Dobra hrana je umetnost i zadovoljstvo koje pruža sedam restorana Gourmet Inclusive®, dva gurmanska ugla i naša Doppio kafić. Da bismo unapredili jedinstveno iskustvo, molimo goste da se pridržavaju pravila oblačenja u svim gastronomskim restoranima, osim ako nije drugačije naznačeno. Dame: * Kapri haljine, haljine, suknje, duge pantalone, cipele. Gospoda: * Dugačke pantalone, majice sa kragnom, cipele ili formalne bermude. *Majice bez rukava i sportske kape nisu dozvoljene u bilo kom periodu obroka.

Experience Zest
Mediterranean Cuisine

Ovaj zabavni i funki porodični restoran omogućuje gostima da uživaju u zabavnoj svetskoj kuhinji u neobičnoj atmosferi. Izaberite između raskošne izložene hrane sa opcijama kuvanog po porudžbini ili odlučite da ostanete za stolom i izaberete iz menija a la carte u večernjim satima.

Doručak: 07:00h – 11:00h
Ručak:12:00h – 16:00h
Večera: 18:00h – 22:00h

Zest Character
Dining

Obratite se svom posvećenom Nickelodeon konsijeržu da biste napravili rezervaciju za naše svetski poznato iskustvo večere sa najdražim junacima (doplaćuje se). Raspoloživost junaka zavisi od nedeljnog rasporeda.

Doručak: 07:00h – 11:00h
Ručak:12:00h – 16:00h
Večera: 18:00h – 22:00h

Fresco Bar And
Grill

Kao što to i samo ime kaže, Fresco isporučuje svežu, kreativnu i ukusnu ponudu u živopisnom “al fresco” okruženju. Uživajte u brzom obroku ili piću u baru u bazenu.

Služenje pića: 10:00h – 17:00h
Služenje hrane: 11:00h – 17:00h

Aqua Bite
Flatbread Central

U srcu Nickelodeon™ Place, Aqua Bite ima opušteno i lagano, porodično okruženje. Uživajte u pici pravljenoj po porudžbini ili u ukusnim uvijenim pitama i pripremljenim salatama. To je savršeno mesto da pijete svoje omiljeno piće, napunite baterije i podelite smeh sa porodicom i prijateljima.

Radno vreme: 10:00h – 18:00h

Gourmet Inclusive Village
Dining Experience

Naše gurmansko selo, koje seje zajedničko sa susednim Sensatori Resortom Punta Cana,
nudi šest vrhunskih restorana:

Sugarcane
Marketplace Cuisine

Inspirisan pijacama u Latinskoj Americi, Sugarcane je naš najenergičniji sajam hrane i pića. Sva hrana je sveže pripremljena, sa naglaskom na pripremi jela u cilju zadovoljenja jedinstvenih ukusa svakog gosta. Otvorena kuhinja vam omogućava da komunicirate sa našim talentovanim timom kuvara.

Doručak: 06:30h – 11:00h
Večera: 17:30h – 22:00h

Wok Wok
Fuzija dalekog istoka

Vok Vok je praznik za sva čula. Miris jasmina sa aromama sastojaka sa Dalekog istoka. Obloge od tamnog drveta i blagi zvuk tekuće vode daju opušten osećaj ovom autentičnom iskustvu dalekog istoka.

Večera: 18:00h – 22:00h
Šest dana nedeljno

Verdello
Sicilijanska kuhinja

Regionalni uticaji i hrabri ukusi su potpisi kulinarskog nasleđa ovog prekrasnog ostrva. Sicilija oživljava kada uđete na ovo karakteristično italijansko mesto. Možete odabrati da sedite u atraktivno opremljenoj trpezariji ili uživate na našoj otvorenoj terasi.

Večera: 18:00h – 22:00h
Šest dana nedeljno

Brgrs.ph
Umetnički burgeri

BRGRS.PH podiže skromni hamburger na potpuno novi nivo. Dođite do našeg kamiona za hranu i izaberite između burgera, preliva, sosova i sveže pečenih peciva koji su specijalno dizajnirani za svaki hamburger. Probajte naš Machete Burger, napravljen za celu porodicu, ili vegetarijanski burger. To će biti doživljaj hamburgera koji nećete zaboraviti.

Večera: 18:00h – 22:00h
Šest dana nedeljno

Spacewalker
Interstelarna kuhinja

Spremite se da iskusite međugalaktičko čudo! Spektakularni efekti svetlosti i zvuka prate vas dok ulazite u porodični šatl i pripremate se za poletanje. Vi i vaše kolege astronauti ćete večerati jela iz čitave galaksije, koja služe naše intergalaktičko osoblje. Čak su i kokteli izvan ovog sveta!

Večera: 18:00h – 22:00h
Šest dana nedeljno

Kitchen 23 by Le Chique – Cuisine D’auteur

Kuhinja 23 je duh vrhunskog, elegantnog i savremenog restorana. Naše kulinarske kreacije i maštoviti kokteli podižu originalnost i pažnju za detalje na novi nivo. Večera u Kuhinji 23 je putovanje kao ni jedno drugo. Naš šef kuhinje, somelijer i barmen nestrpljivo čekaju da vam pruže nezaboravno iskustvo!

*Večera: 18:00h – 22:00h, šest dana nedeljno, samo za odrasle – 18 godina i više, potrebne rezervacij
* Kuhinja 23 nije deo vašeg gastronomskog paketa

Doppio
Coffee & Tea

Doppio se nalazi u centru gurmanskog sela i nudi veliki izbor pića na bazi kafe i čaja. Izaberi jednu od slatkih kreacija, ispričajte se sa porodicom i prijateljima ili samo sedite i uživajte u vrućoj čaši sreće.

* Radno vreme: 7:00h – 19:00h
* Doppio nije deo vašeg gastronomskog paketa

Gourmet inclusive paket uključuje:

 • Po dolasku, deca dobijaju Slime Smuti dobrodošlice, a odrasli mogu da izaberu između čaše penušavog vina ili pića
 • Izabrani smeštaj
 • Sve obroke i gurmanske grickalice
 • Lokalna i odabrana međunarodna premium alkoholna i bezalkoholna pića i sokove
 • Mini bar koje se dopunjuje jednom dnevno sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom
 • Pristup Nickelodeon Place
 • Pristup centru za sport i zabavu
 • Pristup fitness centru
 • Pristup na devet bazena
 • Nickelodeon ™ usluge konsijerža i planera za odmor
 • Pristup aktivnostima pod nadzorom Just Kidina za decu od 4 do 12 godina
 • Pogodnosti koje uključuju hranu za bebe, šetalice, dečije spa kupke, kolica za bebe, grejače za hranu.
 • Nickelodeon Character Iskustvo sa opcijom fotografisanja
 • Dnevni program aktivnosti i specijalna noćna zabava, nastupi i muzika uživo
 • Internet pristup i wi-fi
 • 24-satna sobna usluga *
 • * Imajte na umu da se sobna usluga može prekinuti tokom jakih pljuskova ili vremenskih nepogoda

Gourmet Inclusive®
Bars And Lounges

Vino Vino
Grapes and Keys

Da li neko želi Sangriu? U Vino Vinu smo specijalisti za kvalitetan izbor vina i vinskih kreacija. Bez obzira da li nam se pridružite za koktel pred večeru ili u kasno veče sa novim prijateljima, naš pijanista će obogatiti vreme.

Radno vreme: 18:00h – 01:00h
Samo 18+ posle 21:00h

Jazmin Swim
Up Bar & Deck

Uživajte u svom omiljenom koktelu dok se opuštate u bazenu ili uživate u sunčanju i fantastičnom pogledu na Karipsko more. Jazmin nudi izbor međunarodnih i tropskih koktela, hladno pivo, bezalkoholna pića i vodu kako bi ugasili žeđ. A naša limunada, sveže ceđena, ne sme se propustiti!

Radno vreme: 10:00h – 18:00h
PONUDA: Dominikana
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 191 USD