Azul Villa Esmeralda

U trenutku kada stignete u vilu Esmeralda, doček sa šampanjcem će biti početak ulaska u svet luksuza. Najsavremeniji kućni bioskop, vaša Vassa Spa i privatni, osamljen teniski teren pomažu da vaš boravak ostane u privatnoj oazi. Uđite u svoju novu definiciju raja.

Od trenutka dolaska počinje uživanje. Započnite svoj beg osvežavajućim hladnim peškirom, čašom penušavog šampanjca i obilaskom luksuzne oaze koju vodi vaš vlastiti upravnik imanja. Nema boljeg odmora. Vila Esmeralda je dizajnirana da obezbedi iskustvo od 5 zvezdica, sve u luksuzu vaše privatne oaze.

Uživajte u tropskim vetrovima na vašoj privatnoj plaži duž zapanjujuće Rivijere Maja. Neka vaše brige nestanu dok vam upravnik ispunjava svaku želju. Pažnju smo obratili na svaki detalj. Sa posvećenim osobljem od osam ljudi, spremnih da zadovolje bilo koji zahtev, počnite da shvatate pravo značenje odmora.

Svaki centimetar od 1022 m² vile je dizajniran kako za opuštanje, tako i za zabavu. Uz svojih šest spavaćih soba i šest polu kupatila, imaćete pogodnosti dostojne kralja. Vila je opremljena kućnim bioskopom visoke tehnologije, spektakularnim bazenom, privatnom plažom i pristaništem, proširenim kraljevskim Bali krevetima za sunčanje, privatnim teniskim terenom, najsavremenijom kancelarijom sa wi-fi internetom, igraonicom, a da ne spominjemo Spa u okviru vile. Mogućnosti su beskonačne.

Naše ponude Gourmet Inclusive® iskustva podižu vaš odmor na potpuno novi nivo. Uživajte u 24-časovnim luksuzima – usluzi vašeg upravnika imanja, aromaterapijama i privatnom kuvaru, sobnom servisu, uslugama konobara, privatnom baru, teniskom terenu i ekskluzivnoj sauni. Ukoliko vam dosadi luksuz vaše vile, uživajte u punom pristupu susednom Karisminom Gourmet Inclusive® Azul Beach hotelu. Uživajte u brojnim restoranima, svakodnevnim aktivnostima i noćnim zabavama ovog nagrađivanog odmarališta. Raj je u vašim rukama.

UKRATKO: Privatno imanje od 1022 m², do 12 gostiju, šest soba sa pogledom na more i šest polu kupatila.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD