Azul Villa Casa del Mar

Smeštena na idiličnoj peščanoj plaži, Azul vila Casa del Mar nudi veliki izbor usluga i posvećeno osoblje. Vila je okrenuta ka prostranom dvorištu i vrtu i pruža veličanstveni pogled na tirkizno meksičko-karipsko more.

Izuzetno elegantan, italijanski mermer, nameštaj od mahagonija i ukusni dekor će poboljšati bilo koji porodični odmor, venčanje ili odmor sa prijateljima. Vila Casa del Mar je raj koji se prostire na 1107m² i sadrži 6 spavaćih soba, 6 kompletnih kupatila, igraonicu za decu i teretanu.

Dnevna soba, trpezarija i dnevni boravak okrenuti su ka predivnoj prirodi i pružaju veličanstveni pogled na tirkizno meksičko-karipsko more. Predivan veliki privatni bazen, spoljni jacuzzi, smešteni u bujnim vrtovima, čine savršen tropski salon u kojem se gosti mogu opustiti uživajući u svojoj ekskluzivnoj vili.

Vila nudi kompletnu ponudu svojim delikatnim klijentima, omogućavajući im da prilagode svoje vrhunsko iskustvo tako što će izabrati između Karisma Gourmet Inclusive Experience i Royal Gourmet Inclusive Experience.

Karisma Gourmet Inclusive Experience i Royal Gourmet Inclusive Experience predstavljaju posvećenost najboljoj kuhinji i vrhunskim sastojcima. Privatni batler i personalizovana služba predstavlja kamen temeljac ove filozofije, gde pažljiv tim nenametljivo predviđa potrebe gosta. Gosti takođe mogu uživati u raznim specijalnim kulinarskim događajima i ekskluzivnim obrocima koje priprema lični kuvar u vili kao i u vinima iz vinskog podruma u vili.

Generalne informacije

Veličina nekretnine: 3306m², Vila: 1107m²
Maksimalan broj gostiju: 12 odraslih osoba i 6 dece
Kapacitet garaže: 4 automobila u punoj veličini
Vrste plaćanja prihvaćene u vili: Visa, MasterCard i American Express
Ograničenja: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni / Zabrajeno pušenje u vili.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD