El Dorado Seaside Suites 5*

El Dorado Seaside Suites, je još jedan član porodice hotela “samo za odrasle”, okružen kristalno plavom vodom sa primesama luksuzno-modernog stila, romantičnog okruženja i potpune relaksacije u raju, savršen za intimno bekstvo.

Gourmet Inclusive® Experience Restaurants & Bars

Od izlaska do zalaska sunca, gosti će moći da uživaju u Gourmet Inclusive® iskustvu u svih 11 različitih restorana i 11 barova sa jedinstvenim ukusima i odličnom uslugom. Da bi gosti unapredili jedinstveno iskustvo u ishrani, molimo da se pridržavate “opušteno-elegantnog” pravila oblačenja u svim gastronomskim restoranima.

Dame: kapri pantalone, haljine, suknje, duge pantalone, cipele, sandale, haljine.
Gospoda: dugačke pantalone, košulje, sandale ili cipele.

Driftwood Gourmet Ocean Front Restaurant & BBQ Corner

U okviru glavnog bazena, sa tropskim dekorom, ovaj restoran nudi odličan meni sa međunarodnom selekcijom sveže hrane, i obaveznom paeljom.

Radno vreme: 12:30h – 17:00h.

Driftwood Beach BBQ:

Sa neverovatnim pogledom na okean, ovaj restoran nudi ukusne opcije hrane na žaru.

Radno vreme: 11:30h do 17:00h.

Kanaloa Bar

Koktel bar i salon u prijatnoj atmosferi gostima nudi pogled na Karipsko more dok udobno uživaju u svom omiljenom piću ili koktelu.

Radno vreme: 18:00h – 02:00h

Swim-Up Ocean Front Bar

Pruža širok spektar devičanskih koktela, ceđeno sveže voće, hladno pivo i puni Gourmet Inclusive® premium bar. Uživajte u usluzi konobara pored bazena koji služe osveženje po vašem ukusu. Nalazi se na glavnom bazenu ispred plaže.

Radno vreme: 10:00h – 17:00h.

Seaside Market

Gosti mogu da izaberu među raskošnom ponudom izložene hrane za doručak. Ponuda kreće od maštovitih salata, raznovrsnih glavnih jela, neodoljivog domaćeg hleba i poslastica za svačiji ukus. Ovaj restoran nudi putovanje kroz različite kuhinje sveta sa okruženjem koje odražava strast kuvara. Nalazi se u glavnom holu hotela.

Doručak: 07:00h – 11:00h
Večera: 17:30h – 22:00h.

Mia Casa

Savremena italijanska kuhinja. Najromantičniji i najintimniji, restoran Mia Casa nudi parovima i drugim gostima vrhunsko iskustvo restorana. Uživajte u zatvorenom, klimatizovanom restoranu u tipičnom italijanskom selu. Služe se sva italijanska najpoznatija jela, na inovativan i maštovit način. Nalazi se u glavnom holu hotela.

Večera: 17:30h – 22:00h.

Klay Talay

Vok kuhinja. Gosti će odmah biti zadivljeni impresivnim raznovrsnim azijskim specijalitetima u potpunosti jedinstvenim za ovaj deo sveta. Ovde ćete osetiti strast za kreativnim, svežim i jedinstvenim ukusima koje proizvode iskusni kuvari. Uživajte u autentično kreiranim jelima i najnovijim kulinarskim trendovima sa naglaskom na Istočnoj kuhinji. Izbor japanskih piva i sake-a je uvek u ponudi. Uživajte u impresivnom iskustvu “shabu shabu”. Restoran se nalazi u glavnom holu hotela.

Večera: 17:30h – 22:00h.

Mezcalito

Mezcalito Bar, smešten u glavnom holu, otvoren u čast Mezcal-a, tradicionalnog meksičkog pića. Mezcalito služi široki spektar vrhunskih pića, uključujući Mezcal, kao i devičanske koktele. Gosti će uživati u lenjim popodnevnim časovima ili u piću posle večere dok slušaju mekane tonove meksičke i latinske muzike.

Radno vreme: 15:00h – 23:00h.

Guacamayas Bar

Dođite i uživajte uz hladno meksičko pivo, cheladas, egzotične koktele i staru tekilu dok slušate tropsku muziku pod tradicionalnim trščanim krovom. Uživajte u našem zdravom uglu koji nudi prirodne, sveže sokove i sveže voće.

Radno vreme: 09:00h – 14:00h.

Cotorros Bar

Uživajte u povetarcu sa okeana dok sedite u salonu na otvorenom i ispijate omiljeno piće. Smešten pored tihog bazena, pored restorana La Carreta.

Radno vreme: 09:00h -23:00h.

Arrecifes Swim-Up Bar

Bar je smešten u glavnom bazenu i nudi širok izbor pića.

Radno vreme: 10:00h -18:00h.

Colibri Swim-Up Bar

Bar u bazenu nudi raznovrsne koktele i pića. Smešten pored vile 35.

Radno vreme: 10:00h – 18:00h.

Gaviotas Swim-Up Bar And Lounge

Ovaj plivajući bar i relaksirajuće područje nalaze se u srcu hotela gde se može uživati u zvucima vodopada kao i pevanju ptica.

Radno vreme: 10:00h – 18:00h.

La Cantina Bar

Ovaj tekila bar karakteriše ekskluzivni izbor od 16 različitih domaćih ukusnih tekila, ručno pripremljenih margarita i kreativnih Tekila koktela. Osim toga, na raspolaganju je impresivan izbor specijalnih pića, piva i vina. Smešten u okviru restorana La Carreta.

Radno vreme: 17:30h – 22:00h.

Margaritas Bar

Ovaj margarita bar nudi veliki izbor aromatizovanih margarita i koktela i nalazi se u restoranu Cullinarium.

Radno vreme: 17:30h – 22:00h.

Picadilly Circus

Smešten pored premium zgrade, Picadilly Circus nudi odličnu zabavu sa predstavama Michael Jackson, Zvezdano nebo, Rock Cirkus, Casino noć, i mnoštvom drugih, sa uslugama pića iz pozorišnog bara, može se reći: Show time!

Arrecifes

Restoran internacionalne kuhinje u elegantnoj klimatizovanoj atmosferi. Sa odličnim kulinarskim menijem, Arrecifes nudi za svakoga ponešto. Sedite i uživajte u raskošno izloženoj hrani sa gurmanskim i meksičkim sastojcima začinjenim do savršenstva. Smešten pored glavnog bazena.

Doručak: 07:00h – 11:00h
Ručak: 12:30h – 15:00h
Večera: 18:30h – 21:30h.

Culinarium

Kuhinja latinske fuzije. Uživajte u savršenom svetu ukusa i mirisa kako biste oduševili čula iz obimnog a la carte menija za doručak, ručak ili večeru. Svaki sastojak je pun ukusa i kreativnosti. Pridružite se za pred-večernja pića uz veliki izbor margarita koktela. Prepustite se uživanju u restoranu na otvorenom sa opuštajućom atmosferom, prirodnim osvetljenjem i izvrsnom baštom.

Doručak: 07:00h – 11:00h
Ručak: 12:30h – 15:00h
Večera: 17:30h – 22:00h.

La Carreta

Autentična meksička kuhinja. Ovaj restoran ima toplu i intimnu atmosferu sa savremenom i tradicionalnom kuhinjom, i pruža doživljaj meksičkog gostoprimstva od strane ljubaznog osoblja. Jela sadrže tradicionalne začine, sveže biljke i povrće kako bi obezbedili zdrava i prijatna jela, uključujući i one koji su uzgajani u stakleniku u hotelu El Dorado Royale.

Večera: 05:30h – 22:00h.

Gourmet Pub

Svetska kuhinja koja nudi niz kreativnih jela inspirisanih svetskom gastronomijom, uključujući pastirsku pitu, ribu i čips, goveđe mesne kuglice, pečeni puding od riže. Uživajte u velikom izboru hrane u predivnom rustikalnom, opuštenom okruženju. Ovaj urbani restoran se apsolutno ne može propustiti!

Večera: 18:00h -22:00h.

La Sandwicherie

Smešten uz prekrasnu okeansku obalu, La Sandwicherie je moderan restoran na otvorenom, u senci palmi. Vrhunske kreacije naših kuvara su jednostavne, renomirane i ukusne. Gurmanske pice pečene u peći na drva, širok spektar divnih Angus burgera, različiti meksički “botanas”(zalogaji) kao što su hrskavi burritos, samo su neke od omiljenih opcija.

Kontinentalni doručak: 06:00h – 07:00h.
Internacionalni doručak: 07:00h – 10:00h
Ručak: 11:00h – 17:30h.

Beach Barbecue

Smešten na sredini plaže nudi različite vrste gurmanskih užitaka svakodnevno, kao što su paelja, hamburgeri i hotdog, piletina i škampi i još mnogo toga. Gosti mogu sedeti na drvenim klupama za piknik i istovremeno uživati u karipskom suncu i impresivnom pogledu na okean. Dostupni su brojni međunarodni kokteli i pića.

Doručak: 08:00h – 11:00h
Ručak: 12:30h – 15:00h.

Gourmet inclusive paket uključuje:

Gourmet Inclusive® odmor počinje u trenutku ulaska u elegantni prijemni hol, i dočekom sa čašom penušavog vina i hladnim peškirima. Bićete okruženi različitim gastronomskim uslugama i pogodnostima poput konobara na plaži, usluge konsijerža, 24-satne usluge u sobi, premium pića i gurmanske kuhinje. Naša tradicionalna Gourmet Inclusive® usluga nudi jedinstvena i opuštajuća iskustva:

 • Odabrani smeštaj
 • Dobrodošlicu uz čašu penušavog vina i osvežavajuće peškire
 • Bežični internet
 • Sve gurmanske obroke i specijalitete
 • Alkoholna i bezalkoholna pića iz izbora domaćih i međunarodnih premium brendova
 • Minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje jednom dnevno
 • Uslugu parkiranja vozila
 • Dnevni i noćni program aktivnosti sa živom muzikom i zabavama
 • Mogućnost korišćenja bicikala unutar odmarališta
 • Nemotorizovane vodene sportove: kajak i snorkling
 • Časove ronjenja u bazenu
 • Uslužnu recepciju
 • 6 bazena, jedan od njih je bazen sa prirodnom slanom vodom
 • 2 osvetljena teniska terena sa tvrdom podlogom. Reketi i loptice su besplatni. Primenjuju se ograničenja za korišćenje noću.
 • Besplatan šatl prevoz do Cancuna i Playa del Karmen (potrebne rezervacije)
 • Ličnu konsijerž uslugu od 8 do 17 časova
 • Fitnes centar, saunu i parno kupatilo
 • 24-satnu uslugu u sobi. Ograničenja se primenjuju u kišnim danima
 • Poreze i napojnice
 • Neograničeni besplatni međunarodni pozivi (uključuje mobilne telefone i fiksne linije izvan Meksika).

Gourmet Inclusive Room Service

Nudi novu vrstu iskustva usluge u sobi, a na raspolaganju je 24 časa dnevno. Gosti mogu uživati u a la carte meniju isporučenom u gurmanskim korpicama u bilo koje doba dana u udobnosti svog prostranog apartmana, ili čak na svojoj privatnoj terasi ili balkonu.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD