Generations Riviera Maya 5*

Hotel Generations Riviera Maya iz lanca Karisma hotela ima sve smeštajne jedinice organizovane kao apartman sa batlerom i uključenom Gourmet Inclusive uslugom. Resort je lociran neposredno uz plažu, namenjen je tek venčanim parovima, kao i za porodični odmor.

Hotel poseduje 162 apartmana, dobitnik je prestižne nagrade AAA Four Diamond Award i pobednik The Magellan Gold and Silver Award za 2014. godinu. Hotel se proteže uz dugu peščanu plažu, pružajući gostima gourmet kuhinju i luksuzne apartmane sa uslugom batlera.

Porodice se mogu opustiti znajući da su njihovi mališani u najboljim rukama, prepušteni sertifikovanom timu profesionalaca u Eko Kids klubu.

Gosti mogu pre dolaska u hotel popuniti online obrazac šta žele od gourmet inclusive usluge.

Hotel je lociran na samo nekoliko koraka od El Dorado Casitas Royale, u samom srcu rivijere Maya, prekrasnoj meksičko-karipskoj regiji. Hotel je udaljen 25 minuta južno od internacionalnog aerodroma u Kankunu, i 20 minuta severno od Plaje del Karmen, 10 minuta od golf terena Mayakaba, 25 minuta od čuvenog Playacar golf kluba, 5 minuta južno od Puerto Morelosa i 35 minuta od centra Kankuna.

Svi gosti stariji od 18 godina dobrodošli su u rizorte El Doarado Royale i El Dorado Casitas Royale iz lanca Karisma hotela.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD