Long Beach Hotel Montenegro 3*

Hotel Long Beach Resort je odmaralište sa direktnim izlazom na more koje omogućava lak pristup svim aktivnostima na plaži, čineći tako vaš boravak prijatnim i lišenim svakog mogućeg stresa. Skrojite profesionalnu obuku po sopstvenoj meri ili se naprosto prepustite čarima odmora obasjani suncem i uživajte na jednoj od najdužih peščanih plaža u Evropi!

Nadahnjujući Ulcinj

Kajtsurfing, plivanje, planinarenje, ronjenje i predivni muzeji – Crna Gora nudi širok izbor mogućnosti za bavljenje sportom, za razonodu ili puko zadovoljstvo. Ulcinj je jedno od najboljih mesta na kome možete uživati u suncu, moru i pesku.

Oplemenite svoj duh našim predivnim pejzažima, bilo da pešačite ili se biciklom vozikate unaokolo, pođite na izlet do nestvarnog Virpazara ili se odvažite na avanturu parasejlinga i iz vazduha prepustite čarima Ade Bojane, plaže Valdanos i Velike plaže.

Pored zadivljujućih predela i prizora netaknute prirode romantičnog Skadarskog jezera, na ovom mestu možete otkriti i čari bogate istorijske prošlosti. Posetite Stari grad u Ulcinju, u kome su gusari držali Servantesa zatočenog, uživajte u ukusima lokalne kuhinje ili se samo prošetajte uzanim kaldrmisanim sokacima i posmatrajte zalazak sunca nad zalivom.

Ako ste u potrazi za dodatnim kulturnim i istorijskim sadržajima, istražite naselje u obzidanom i ruševnom Starom Baru.