Azul Villa Casa del Mar

Smeštena na idiličnoj peščanoj plaži, Azul vila Casa del Mar nudi veliki izbor usluga i posvećeno osoblje. Vila je okrenuta ka prostranom dvorištu i vrtu i pruža veličanstveni pogled na tirkizno meksičko-karipsko more.

Unutrašnjost vile meša šik plaže sa tropskom elegancijom. Četiri od šest spavaćih soba imaju privatnu terasu ili balkon, sve to sa najfinijim posteljama, LCD flat screen ekranom i satelitskom TV, DVD plejerom, sefom, kompletom za kupanje, aromaterapijom, menijem za jastuke, fenom za kosu, peglom i daskom za peglanje i individualno kontrolisanim klima uređajem.

Glavna spavaća soba

Glavna spavaća soba od 69m² sadrži unutrašnji jacuzzi za dvoje. Drugi sadržaji uključuju garderobu, dvosed, prednji balkon, privatno mermerno kupatilo sa tuš kabinom, dvostruki umivaonik, deluks bade mantile i papuče, veliko ogledalo, kao i toaletno ogledalo.

Broj smeštajnih jedinica:
1
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe

Deluxe spavaće sobe

Ove tri luksuzne spavaće sobe sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, ormar, privatno kupatilo od mahagonija sa jednim umivaonikom, kišni tuš, bade mantile, veliko ogledalo, kao i toaletno ogledalo.

Broj smeštajnih jedinica:
3
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece po spavaćoj sobi.

Klasik spavaće sobe

Ove dve klasične spavaće sobe imaju privatna mermerna i mahagoni kupatila sa jednim umivaonikom ili dvostrukim umivaonikom i tušem. Jedan od njih ima jedan francuski ležaj i još jedan dvokrevetni ležaj. Ove dve sobe dele dnevni boravak opremljen sofom, LCD TV i satelitskom televizijom, stolom i stolicama. Nalaze se samo nekoliko koraka od privatne teretane vile.

Broj smeštajnih jedinica:
2
Maksimalan broj gostiju:
2 odrasle osobe ili 1 odrasla osoba i 1 dete

Dnevni boravak

Dve prostrane zajedničke zone su dizajnirane za zabavu ili opuštanje sa porodicom i prijateljima. One imaju moderno uređenje, uključujući dvokrevetnu sofu, LCD TV i satelitsku televiziju, te razne društvene igre.

Kuhinja i trpezarije

Ovaj savremeni prostor dizajniran za velike zabave, nudi potpuno opremljenu granitnu gurmansku kuhinju sa aparatima od nerđajućeg čelika, aparatom za kafu Nespresso, mašinom za pranje posuđa, frižiderom, zamrzivačem i šporetom sa šest plinskih plotni. Gosti imaju na izboru nekoliko gurmanskih opcija za dopunu savršenog odmora, uključujući i pripremu hrane od strane šefa kuhinje u vili ili korišćenje pet Gourmet Inclusive® restorana u susednom Azul Beach Resort Rivera Maya hotelu.

Biznis centar

Villa poseduje poslovni centar sa wi-fi internetom, projektorom i konferencijsku opremu za prezentacije ili bilo kakve potrebe sastanka.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD