El Dorado Royale 5*

El Dorado Royale Spa Resort je prepoznat kao jedini Gourmet Inclusive u Severnoj Americi koji dobija prestižnu AAA Four Diamond nagradu od 2007. godine. Proglašen je za jedan od 100 najboljih hotela na svetu.

El Dorado Royale Spa Resort je prvo turističko naselje u Meksiku samo za odrasle, smešteno na samoj plaži, gde parovi, mladenci i oni koji dolaze da proslave godišnjice, uživaju u iskustvu Gourmet Inclusive i odmoru koji neguje i nadograđuje zajedništvo.

Luksuzan, romantičan kompleks, prostire se na osamljenoj plaži. Odmaralište pruža uživanje u vrhunskim gurmanskim specijalitetima, luksuznim spa tretmanima, bujnim parkovima kao i klubovima zdravlja i personalizovanim uslugama konsijerža. Smešten je u samom centru Rivijere Maja, okrenut prema predivnoj meksičkoj obali.

Udaljen je 25 minuta južno od međunarodnog aerodroma Kankun, 15 minuta severno od Playa del Carmen, samo 10 minuta od golf terena “Maiakoba championship”, 25 minuta od “Plaiacar Golf Club”, 5 minuta južno od Puerto Morelos i 35 minuta južno od centra Kankuna.

PONUDA: Meksiko
PO OSOBI I PO NOćENJU
od 160 USD