Wind Rose Resort 4*

Flertujte s prirodom u Resortu Ruža Vjetrova, luksuznom hotelu sa 4 zvezdice smeštenom u Dobroj Vodi, jednoj od očaravajućih lokacija u Crnoj Gori. Naše ljubazno osoblje pruža vrhunsku uslugu u svakom kutku resorta, bilo da ste u svojoj modernoj sobi ili na veličanstvenoj privatnoj plaži.

Jela koja se tope u ustima

Posetite restorane i barove Hotel Resorta Ruža Vjetrova i uživajte u odličnoj hrani i ugodnoj atmosferi s pogledom na safirno-plavo Jadransko more. Zaljubićete se u svaki zalogaj naših specijaliteta spravljenih od kvalitetnih namirnica u modernom, ali opuštenom ambijentu s tradicionalnim terasama od kamena i drva.

Počastite se gastronomskim specijalitetima elegantno serviranim u našim restoranima. Ponuda uključuje letnje salate s devičanskim maslinovim uljem, njeguški pršut, senzacionalni domaći pršut, svetski poznati sir u ulju, domaće masline, svežu ribu, ukusne plodove mora, slasne nareske i neodoljive deserte. Naša nezaboravna i jedinstvena jela uparujemo s izvrsnim vinima, pivom i specijalnim koktelima za potpuni Karisma doživljaj.